De staatsopera van Tatarstan met sleeping beauty in de meenthe in steenwijk
De staatsopera van Tatarstan met sleeping beauty in de meenthe in steenwijk De staatsopera van Tatarstan met sleeping beauty in de meenthe in steenwijk De staatsopera van Tatarstan met sleeping beauty in de meenthe in steenwijk De staatsopera van Tatarstan met sleeping beauty in de meenthe in steenwijk De staatsopera van Tatarstan met sleeping beauty in de meenthe in steenwijk

De staatsopera van Tatarstan

Sleeping Beauty wo 29 jan | 20:00 uur Dans | Eleq Theaterzaal € 33,00


'Sleeping Beauty’ wordt beschouwd als één van de hoogtepunten van het klassiek-romantische balletgenre. Componist Tsjaikovski en choreograaf Petipa waren in topvorm toen ze dit ballet creëerden.
De uitvoering door het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan is groots, romantisch en indrukwekkend; prachtige kostuums, betoverende decors en duizelingwekkende dans staan garant voor een theaterbelevenis van formaat.

‘Sleeping Beauty’ vertelt het verhaal van prinses Aurora, die zich op haar zestiende verjaardag door toedoen van de slechte fee aan de spoel van een spinnenwiel prikt en na honderd jaar slapen wordt gewekt door de kus van een prins.
‘Sleeping Beauty’ is geschikt voor jong en oud, een familievoorstelling bij uitstek. Geniet van het hartverwarmende verhaal van Sleeping Beauty.

(c) Wim Lanser

€ 33,00 Kaarten bestellen