janosh cirkel academie rabo theater de meenthe steenwijk
janosh cirkel academie rabo theater de meenthe steenwijk janosh cirkel academie rabo theater de meenthe steenwijk janosh cirkel academie rabo theater de meenthe steenwijk

Cirkelacademie

Janosh wo 04 nov | 19:30 uur Special | Eleq Theaterzaal € 15,00

Janosh laat zien dat er wonderen bestaan, als je maar in je eigen kracht gelooft. Toen Janosh ooit als grafisch ontwerper in de reclame werkte, realiseerde hij zich dat er iets ontbrak: passie. Hij nam een nieuwe richting in en koos ervoor om zijn spirituele gaven te combineren met kunst. Voordat hij het wist, begon zijn hele leven te veranderen.

In 2003 ‘zag’ Janosh van de ene op de andere dag een verscheidenheid aan prachtige driedimensionale vormen. Door zijn helderziend gehoor kreeg hij ook informatie over de betekenis ervan en hoe de geometrische vormen deel uitmaken van een taal.

Ondertussen reist de kunstenaar de wereld rond met zijn multimediapresentaties, met beelden gebaseerd op Heilige Geometrie. Zelfs de Verenigde Naties hebben hem tweemaal geëerd met een uitnodiging voor hun hoofdkantoor in New York.

Een bijzonder kenmerk van de kunst van Janosh is dat de beelden onbewust met je communiceren. Janosh: ‘Zie het als een hulpmiddel om je bewustzijn te vergroten en dichter bij jezelf te komen.’

€ 15,00 Kaarten bestellen