Martijn Kardol met Bang
Martijn Kardol met Bang Martijn Kardol - Bang - Rabo Theater De Meenthe Martijn Kardol - Bang - Rabo Theater De Meenthe Martijn Kardol - Bang - Rabo Theater De Meenthe Martijn Kardol - Bang - Rabo Theater De Meenthe Martijn Kardol - Bang - Rabo Theater De Meenthe

Martijn Kardol

Martijn Kardol do 29 mrt | 20:15 uur Cabaret | Dyka Vestzaktheater € 16,50

De "uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos" (Volkskrant) Martijn Kardol, won in één theaterseizoen alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en Groninger Studenten Cabaret Festival. Iets wat nog geen cabaretier ooit eerder is gelukt. Het NRC noemde hem “indrukwekkend” en Dagblad van het Noorden “een geweldige winnaar”.

‘Bang’ is het cabaretdebuut van deze doodgewone jongen uit Barneveld, waarin hij zijn publiek meeneemt in zijn wonderlijke wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

Naast cabaretier is Martijn radiomaker bij 3FM en heeft hij een radiocolumn in de ochtendshow van Domien Verschuuren. Ook studeerde hij, zonder specifieke reden, Zweeds en sociologie.

“Indrukwekkende Kardol wint cabaretfestival…” - NRC

“…vertelt soepel en zingt bovendien twee prima liedjes. Het eerste, waarin hij een meisje aan wil spreken, maar het telkens uitstelt, is werkelijk van een grote schoonheid.” - Het Parool

“Een geweldige winnaar.” - Dagblad van het Noorden

"uitstekende verteller met een grote theatrale trukendoos" - De Volkskrant

Fotograaf: Marcel van den Broek

 

€ 16,50 Kaarten bestellen