Anne-Marie Jung met Ram
Anne-Marie Jung met Ram

Anne-Marie Jung

Ram wo 20 feb | 20:00 uur Cabaret | Eleq Theaterzaal € 19,00

Anne-Marie Jung - je kent haar wel van Wie is de Mol?, de show met André van Duin, Het Klokhuis én VetFit - komt dit theaterseizoen met haar tweede solovoorstelling op de proppen. Na veertig jaar er tegenaan gehikt te hebben kwam ze met haar eerste solovoorstelling De Exoot. Daar genoot het publiek zó van, en zijzelf niet in de laatste plaats, dat een vervolg niet kon uitblijven: RAM. Dat is haar sterrenbeeld. Ze kan sowieso aardig doorrammen. Over van alles. Want ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook RAM! Samen met boogschutter en regisseuse Marije Gubbels zorgt ze voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare types; van de overspannen barista in het koffietentje op de hoek tot een totaal geobsedeerde dure merkenfanaat. Een kleurrijke muzikale reis door de hoofden van deze heerlijke typetjes en ook stiekem door het hoofd van Anne-Marie Jung – je weet wel; die blonde met die rode lippen! Ze gaat rammen tot ze erbij neer valt!

Publieksreacties:
“Knap hoe je je helemaal durft te laten gaan, ik heb genoten.”
“Wat een mooie zangstem.“
“We werden helemaal meegenomen in haar personages, tot tranen toe geroerd zelfs.”
“Wat een heerlijke avond.”
“Ga zo door!”

Theaterkrant
“Tragikomische karakters achter rood gestifte lippen.”
“… inventieve, gedetailleerde vormgeving, die met minimale middelen maximaal effect bereikt”
“Daarin voelt ze haarfijn de balans aan tussen ontroerend en grappig en komen het grote zang- en acteertalent van Jung prachtig samen.”

De Volkskrant
“Anne-Marie Jung zingt en speelt echt heel goed”

Scènes
“Ram zit vol mooie typetjes waarmee Anne-Marie Jung haar talenten volop kan etaleren”
“Zang en tragikomisch spel zijn van hoog niveau”
“Met een kleine aanpassing in kleding of haar (…) verandert Jung steeds weer in een ander personage. En dat doet ze knap.”


(c) Robert van der Ree

 

€ 19,00 Kaarten bestellen