Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk
Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk Anne & Lisa met Weltschmerz in De Meenthe in Steenwijk

Anne & Lisa [2022]

Weltschmerz vr 22 apr | 20:15 uur Cabaret | Dyka Vestzaktheater € 17,50

Let op: de voorstelling is in april 2022!

In ‘Weltschmerz’ doorgrondden Anne & Lisa personages die niet bepaald vooraan stonden toen geluk en liefde werden uitgedeeld. Met snelle sketches en absurde situaties, waar iedereen vraagtekens bij zet, brengen ze op humoristische en muzikale wijze een ode aan de onvolmaaktheid van de wereld. Zo heeft Danny echt alles van Star Wars, maar niemand om ‘papa’ of ‘mama’ tegen te zeggen. Herman zal nimmer raden wat Anton bij zich heeft en als ze samen gaan vissen vergeten ze standaard de hengels. ‘Weltschmerz’ is overal, het is de pijn die ons mens maakt met humor als enige zetpil.

Met vlag en wimpel slaagden Anne & Lisa voor de befaamde Koningstheateracademie. “Anne & Lisa zijn een innemend, aantrekkelijk duo om naar te kijken” en “uitzonderlijke kwaliteit” schreven de leden van de afstudeercommissie.

Afgelopen jaar werden Anne & Lisa gekozen als TVB New Artist, een uniek samenwerkingsverband tussen TVB Theater en veertig theaters om uitzonderlijk talent een vliegende start te geven.

(c) Roxanne Hellevoort

 

Kaarten bestellen