FIFA Blatter, de val van de voetbalkeizer

Met Paul R. Kooij, Cees Geel, Peter Drost, Mohammed Azaay en Lotje van Lunteren do 30 mrt | 20:00 uur Toneel | Eleq Theaterzaal € 32,50

FIFA BLATTER wordt een spectaculaire theatrale reconstructie van de ongekende corruptieschandalen rond de wereldvoetbalorganisatie FIFA. Aan het hoofd stond jarenlang Sepp Blatter. Wie is deze man en wat drijft hem? Wij bieden een ultiem kijkje achter de schermen. Wij openen hotelkamers, vergaderzaaltjes en skyboxen. Wij kruipen in de krochten van de ziel van Blatter en zijn trawanten. Wij geven Blatter nog één keer het podium om zichzelf voor eens en altijd van alle blaam te zuiveren. FIFA BLATTER!!

Fifa Blatter wordt gespeeld door onze nationale selectie. Acteurs uit het linker rijtje.
MET PAUL R. KOOIJ, CEES GEEL, MOHAMMED AZAAY, PETER DROST EN LOTJE VAN LUNTEREN.

Regisseur en scriptschrijver Tom de Ket
Tom de Ket is vooral bekend als helft van het snedige cabaretduo Van Houts en De Ket.
Het grote publiek kent hem vooral als een van de initiatiefnemers van theatergroep 'de Verleiders' die de afgelopen jaren met veel succes stukken bracht over de mores in het Nederlandse bedrijfsleven.

Inleiding van Tom Egbers (NOS Studio Sport)

Sportjournalist en Studio Sport presentator Tom Egbers geeft voorafgaand aan de voorstelling een inleiding en gaat graag in gesprek met leden van uw voetbalvereniging. Met ruim dertig jaar ervaring in de sportjournalistiek heeft de Almeloër een schat aan anekdotes en kan hij vertellen welke raakvlakken de voorstelling FIFA Blatter heeft met de hedendaagse voetbalcultuur.

www.jankedekkerproducties.nl

Persquotes
'Scherpe satire.' - NRC Handelsblad (4 sterren)
'Blatter is meer dan voetbal. Een mooie verrassende voorstelling die veel publiek verdient´. - NH-Dagblad
'Blatter's leven op volle sterkte gespeeld.' - De Volkskrant (3 sterren)
'Superieure Paul R. Kooij.' - Theaterkrant (4 sterren)
'Paul R. Kooij schetst met zijn trefzekere precisie een megalomaan die alle realiteitszin is verloren.' - De Telegraaf (4 sterren)

Trailer

Fotograaf: Govert de Roos

€ 32,50 Kaarten bestellen
Bekijk ook: