Theaterblog: Theatergroep op Woensdag

Theatergroep op Woensdag

Door theaterblogger Margje

Als je eerder een blog van mij hebt gelezen, dan weet je dat ik dol ben op naar het theater gaan. 

Op zich ben ik ook best een huismus. Een boek lezen vind ik fijn, een goede serie op Netflix kijken of een aflevering Wie is de Mol vind ik ook erg leuk en ik kan erg genieten van een avondje zelf uitgebreid koken. Maar als ik een keertje uit wil, een avondje weg, dan wint een theatervoorstelling het van de bioscoop en het restaurant. 

Elk jaar in mei ben ik dan ook weer helemaal blij als de nieuwe theatergidsen uitkomen en ik mooie voorstellingen uit kan zoeken. Dit jaar was de theatergids van De Meenthe extra leuk, omdat ik er zelf in sta! Nou ja, ik… Theatergroep Op Woensdag staat er in, en daar hoor ik bij. Samen met een stel leuke vrouwen uit Steenwijkerland en onze enthousiaste regisseuse maakten we een bijzondere theatervoorstelling. En die spelen we komende zaterdagavond (28 januari dus) in De Meenthe. Reuze spannend natuurlijk, maar we hebben er zo’n zin in. In alles. 

Dus… leg dat boek opzij, neem Wie is de Mol op, regel een oppas voor de kinderen, zorg dat je op tijd het avondeten op hebt en kies in plaats van een avondje bankhangen voor een avondje theater in de rode stoelen van De Meenthe. Dan zorgt Op Woensdag ervoor dat u een leuke zaterdagavond heeft! 

Margje

Bestel hier je kaarten

Geschreven blogs door Margje:
Theaterblog: De grote drie
Theaterblog: Watskeburt
Theaterblog: A Chorus Line
Theaterblog: Herman in een bakje geitenkwark
Theaterblog: Tim Fransen
Theaterblog: Diederik van Vleuten
Theaterblog: Elke Vierveijzer
Theaterblog: Niet Schieten!
Theaterblog: Wim Daniëls - Associëren
Theaterblog: Vitamine TH

 

“Theaterblogger Margje: "Dus… leg dat boek opzij en neem Wie is de Mol op"”