Theaterblog: Sanne Vogel

Sanne Vogel vond nieuwe familie

Iedereen die mij kent, weet dat ik van de lange verhalen ben. Ik ben een kletskous, en vertel je vaak nog twee keer hetzelfde ook. Maar over Nieuwe familie, de theatervoorstelling die Sanne Vogel samen met Muayad en Amir maakt en waarin ze vertellen over hun kennismaking en de reis naar hun vriendschap kan ik gewoon kort zijn: Ga Naar Deze Voorstelling!!

Alles wat ik zou vertellen over de voorstelling die ik afgelopen week in Amstelveen mocht zien, zou het echte verhaal van Nieuwe familie tekort doen. Want Sanne, Muayad en Amir kunnen samen veel beter, indrukwekkender, grappiger, ontroerender en oprechter hun verhalen vertellen dan ik in een blog kan uitleggen.

Dus daarom, Steenwijk en omgeving (en omdat ik nu eenmaal graag dingen blijk te herhalen) zeg ik het gewoon nogmaals: Ga Naar Deze Voorstelling. Maak kennis met deze mensen en hoor eens een persoonlijk verhaal achter alle cijfers over vluchtelingen die je in de krant leest of op het nieuws hoort.

Voor de zekerheid gewoon nog maar een keertje: Echt, ga naar deze voorstelling. En neem gerust uw vrienden, puberkinderen en familie mee. 

Door Theaterblogger: Margje 

Nieuwsgierig geworden? Reserveer je tickets hier

Rabo Theater De Meenthe - Sanne Vogel - Nieuwe familie 1 november

fotografie: @Raymond van Olphen

Lees meer blogs van Theaterblogger: Margje
Theaterblog: Terror 
Theaterblog: Vamos 
Theaterblog: Yentl & De Boer

 

“Theaterblog Sanne Vogel: Een persoonlijk verhaal achter alle cijfers over vluchtelingen”