Spot On Rayen Panday

In het item Spot On, lichten we een artiest uit. Deze artiest stellen we de 4 vragen: Waar was je eerste optreden? Wat was je grootste blunder? Waar ben je het meest trots op? Wat staat er nog op je bucketlist?

Rayen Panday speelt de voorstelling 'Focus'.

Waar was je eerste optreden?
“Dat was eigenlijk toen ik 4 was, bij een Mini-moppentrommel die gepresenteerd werd door Henny Huisman. Ik besloot een zelfverzonnen grap te doen die totaal niet aansloeg."

Wat is je grootste blunder?
“Los van die keer bij de Mini-moppentrommel zijn het er vrij veel hoor. Eén van de blunders waar ik het meest over hoor van mijn collega’s is over de keer dat ik meedeed aan een toneelstuk en tussen de scènes door even naar de kleedkamer ging. Ik ging helemaal op in Twitter tot de technicus me in paniek ophaalde... Ik moest een scène doen met Roué Verveer en hij stond er al, in zijn eentje mijn personage te roepen. Ik kwam heel amateuristisch aanrennen vanaf het zijtoneel in plaats van uit het decor.  ”

Waar ben je het meest trots op?
“Dat ik door op te treden op zoveel verschillende plekken ben en mensen tegenkom, die ik anders niet zou zien of spreken. De vorige keer dat ik in Steenwijk speelde, stond ik twee avonden in de kleine zaal.  Op aanraden van een paar mensen ben ik de tweede dag overdag naar Giethoorn gegaan en kon het er ’s avonds meteen over hebben op het podium.”

Wat staat er nog op je bucketlist?
“Ik vind het leuk om in het buitenland op te treden en een aantal landen zoals Australië en Zuid-Afrika staan nog op mijn lijstje, maar wat er eerst staat is 30 maart in De Meenthe! ” 

Rayen is te zien op woensdag 30 maart met zijn voorstelling 'Focus'

(foto: Marleen Suzanne)

“Spot On Rayen: een zelfverzonnen grap die sloeg totaal niet aan”