Spot On Milène

In het nieuwe item Spot On, lichten we een artiest uit. Deze artiest stellen we de 4 vragen: Waar was je eerste optreden? Wat was je grootste blunder? Waar ben je het meest trots op? Wat staat er nog op je bucketlist?

Milène van der Smissen speelt de voorstelling 'Voor mijn part Dolly'.

Waar was je eerste optreden?
“Mijn allereerste optreden. Oeh, goede vraag. Ik zag als kind geloof ik alles als één groot podium. Wat ik me herinner is dat ik altijd vol overgave meedeed aan de uitvoeringen op de camping. Tijdens onze vakanties stond zo'n beetje de hele vakantie in het teken van het oefenen van de dansjes. ”

Wat is je grootste blunder?
“Tijdens mijn tijd op een cruiseschip van Holland America Line zong en danste ik tegelijkertijd een nummer. We deden een doorloop met kledingpas. Op een gegeven moment stond ik op een tafel en werd ik aan beide armen omhoog gelift door twee mannelijke dansers. Maar de jurk die ik had aangekregen was strapless en zakte naar beneden. Hing ik daar in mijn ontbloot bovenlijf, te spartelen tussen die mannen. 'Aaahhh,' riep ik. Maar ik moest er ook onwijs om lachen. Ik niet alleen trouwens, de hele cast. Gelukkig was er geen publiek bij. ”

Waar ben je het meest trots op?
“Ik vind het vooral tof dat ik heel veel verschillende leuke dingen binnen dit vak mag doen. Maar stiekem ben ik er wel heel erg trots op dat ik met een eigen productie 'Voor mijn part Dolly' in het theater sta dit seizoen. Dat is toch anders dan in dienst van een andere productie. ”

Wat staat er nog op je bucketlist?
“Het allerliefste zou ik de komende jaren ook als zangeres en theatermaakster in de theaters staan, met wederom eigen voorstellingen. Stiekem hoop ik ook nog een keer een mooie, grote rol te bemachtigen in een immense musical. Wie weet!” 

Milène is te zien op donderdag 17 februari met haar voorstelling 'Voor mijn part Dolly'

(foto: Jean Paul Karting)

“Spot On Milène: Hing ik daar in mijn ontbloot bovenlijf”