Spot On: Kirsten

In het nieuwe item Spot On, lichten we een artiest uit. Deze artiest stellen we de 4 vragen: Waar was je eerste optreden? Wat was je grootste blunder? Waar ben je het meest trots op? Wat staat er nog op je bucketlist?

Kirsten van Teijn speelt de voorstelling '(s)Experiment'.

Waar was je eerste optreden?
“Meteen op een cabaretfestival! Ik studeerde aan de kleinkunstopleiding en op school vindt iedereen je toch wel leuk, dus ik wilde weleens 'voor de leeuwen’. Tot mijn eigen grote verbazing won ik meteen alle prijzen op dat cabaretfestival en toen ging eigenlijk alles veel te snel, waardoor ik mijn ‘lekker op mijn bek momenten’ zelf had verspeelt. Tip: doe dit niet te vroeg.”

Wat is je grootste blunder?
“Dat mijn stem langzaam weg ging tijdens de voorstelling en ik de voorstelling moest stoppen. Een black out is erg, maar dit was de hel!.”

Waar ben je het meest trots op?
“Dat je dus door vallen en opstaan echt ergens kan komen. Dat je onderaan de ladder moet beginnen en je langzaam omhoog klimt om die ladder in evenwicht te kunnen houden. Nou, ik heb al die jaren nodig gehad om nu eindelijk vrij op het podium te staan in de ‘coming-out’ voorstelling die ik nu speel!”

Wat staat er nog op je bucketlist?
“EVEN HELEMAAL NIKS DURVEN DOEN! HAHAHAH ” 

Kirsten is te zien op zaterdag 11 maart met de voorstelling '(s)Experiment'

(foto: Casper Koster)

“Kirsten: Tot mijn eigen grote verbazing won ik meteen alle prijzen”