Spot On Fuad Hassen

In het item Spot On, lichten we een artiest uit. Deze artiest stellen we de 4 vragen: Waar was je eerste optreden? Wat was je grootste blunder? Waar ben je het meest trots op? Wat staat er nog op je bucketlist?

Waar was je eerste optreden?
“Mijn eerste optreden was in het huis waar ik ben opgegroeid. Ik kon redelijk goed MIchael Jackson dansen, volgens mijn moeder dan dus iedere keer als er visite kwam moest ik mijn dans moves laten zien. Er werd meer gelachen dan dat er geapplaudisseerd werd. Ik denk dat daar Fuad Hassen de Comedian is ontstaan."

Wat is je grootste blunder?
“Ik had ooit een eindgrap die altijd heel goed werkte, maar erg afhankelijk was van een grap die ik in het begin van de voorstelling vertel. Dus ik ben bijna bij het moment suprême en besef me dat ik die ene grap helemaal niet had verteld! Ik probeer het nog te rekken zodat ik kan bedenken hoe ik dit in hemelsnaam ga oplossen, maar helaas. Ik vertel m'n eindgrap. Geen gelach. Licht uit. Klaar. Het was heel theatraal, dat wel. ”

Waar ben je het meest trots op?
“Dat het vrijwel onmogelijk is om mij boos te maken.”

Wat staat er nog op je bucketlist?
“Ik ben een enorme koffieliefhebber en ik ben heel erg benieuwd naar Kopi Luwak. Het komt uit Indonesië en het wordt gemaakt van koffiebonen die uit de ontlasting van een civetkat wordt gevist. Klinkt ranzig, ik weet het maar het schijnt de duurste koffie ter wereld te zijn. Daar ben ik heel benieuwd naar. Mocht het niet lekker zijn dan ben ik alsnog even in Indonesië geweest. Dat is ook geen straf.” 

Fuad Hassen is te zien op vrijdag 3 maart.
 

“Spot On Fuad: Mijn eindgrap werkte niet”