Regionale voetbalverenigingen gaan korting scoren voor All Stars musical!

Rabo Theater De Meenthe volgt de komende vier weken het eerste elftal van VV d’ Olde Veste, SVGiethoornSE 1, het eerste van VV De Blesse, Dames 1 van Steenwijkerwold en het “vriendenteam” van de Steenwijkerboys om te zien hoe vaak er gescoord wordt. Bij ieder doelpunt van de thuisspelende club wordt er namelijk korting bij elkaar gespeeld, op tickets voor All Stars de musical op 17 en 18 december. En hoe meer doelpunten hoe hoger de korting.

Na het overweldigende succes van de film en serie over Swiftboys 8 is All Stars nu ook te zien in het theater. De tijden zijn veranderd. De spelers zijn veranderd. De tribunes zijn veranderd. Maar slecht voetbal is slecht voetbal gebleven, echte vriendschap is van alle tijden en boys always will be boys.

De musical is alles wat je van een voetbalmusical mag verwachten. Veel kleedkamerhumor, en mannengrappen. Maar onderschat de vrouwen niet. Ook zij staan natuurlijk tegenwoordig hun mannetje. Naast al die mannengrappen en kleedkamer-gekkigheid zitten er ook serieuze, mooie en aangrijpende momenten in de voorstelling. Liefde, onbereikbare relaties, vader-zoon relaties, nieuw leven en zelfs de dood. Voetbal als metafoor voor het leven zou je kunnen zeggen. Heerlijk herkenbaar. Een must-see voor jong en oud.

Hoge kortingen? De teams bepalen hoeveel!
Op zaterdag 17 november gaan de dames van Steenwijkerwold bepalen hoeveel korting er gegeven wordt. Zondag 25 november is het de beurt aan VV De Blesse, zaterdag 1 december is gaat VV d’ Olde Veste 1 scoren voor korting, zondag 2 december mag SVGiethoornSe hun korting bij elkaar scoren en als laatste gaat “het vriendenteam” (zaterdag1) van de Steenwijkerboys scoren voor korting op zaterdag 8 december. Eén doelpunt (door de geselecteerde club) is 5% korting op een kaartje, twee doelpunten 10% korting, drie doelpunten 15% korting, etc. etc. Bij meer dan tien doelpunten houdt De Meenthe op met het verhogen van de korting en blijft de teller staan op 50%. De bij elkaar gescoorde korting geldt in de hele week na de bewuste wedstrijd. Alle clubs krijgen daarvoor hun eigen code zodat ook bij online boekingen de korting verrekend kan worden.

Theater dicht bij de mensen
Met deze actie wil De Meenthe, theater dichtbij de inwoners brengen. Theater is er in alle soorten en maten. De musical All Stars is hier erg geschikt voor. Het is een toegankelijke voorstelling die leuk is voor mannen, vrouwen, jong (16+ jaar) en oud en waar velen zichzelf of een ander in zullen herkennen. Een fantastische voorstelling over het “gewone leven” van alle dag.

Volgt u de teams met ons mee?

“Regionale voetbalverenigingen gaan korting scoren voor All Stars musical!”