Fijn u weer te zien

Zoals tijdens de persconferentie van 17 november jl. bekend is gemaakt mogen met ingang van donderdag 19 november de deuren van ons theater weer open. Met maximaal 30 personen per zaal kunt u dan weer tal van voorstellingen en films zien.

Op donderdagavond draait de film Pupille in het filmhuis. De zaal is gezellig ingericht met bankjes op 1,5 meter afstand van elkaar.

Wilt u weer eens in het rode pluche zitten? Dan kunt u uw hart ophalen bij de toneelvoorstelling ‘Een goed jaar’ op donderdag 26 november, waarin een van de hoofdrollen wordt vertolkt door Anneke Blok. Na heel wat tegenslagen gaat het gezin Mortier een goed jaar tegemoet… of toch niet?

Verder ziet u in het theater o.a. Johan Goossens op 28 november, Martijn Kardol op 9 december en gaat u swingend het nieuwe jaar in met Jeans, ‘Time to Say Goodbye’ op 8 januari. >> Theaterprogramma

In het filmhuis draaien de komende maand ook een aantal kinderfilms, te beginnen met De brief voor Sinterklaas, op zaterdag 21 november om 14.00 uur. >> Filmprogramma 

Uiteraard staat de veiligheid van onze bezoekers voorop.
Wilt u meer informatie over uw bezoek aan ons theater in deze tijd?
Kijk dan hier. Meer informatie >>

‘samen gaat het beter, die 1,5 meter’

Onze horeca en kassa zijn gesloten. We zijn bereikbaar via info@demeenthe.nl en tel.nr. 0521-514004.