Filmhuis Steenwijk presenteert eerste film

Filmhuis Steenwijk start op 12 september. De eerste film “Demain tout Commence” wordt op dinsdag 12 september om 20.00 uur vertoond in het Dyka Vestzaktheater, van Rabo Theater De Meenthe.

De film “Demain tout Commence” gaat over Samule (gespeeld door Omar Sy, bekend van de film Intouchables) die een rustig leven leidt tot één van zijn vroegere veroveringen bij hem een baby van een paar maanden achterlaat, Gloria: zijn dochter. Samuel is niet in staat om te zorgen voor een baby en vastbesloten om met het kind terug te keren naar haar moeder. Hij haast zich naar Londen om te proberen haar te vinden, maar zonder succes. Acht jaar later, terwijl Samuel en Gloria nu in Londen wonen en onafscheidelijk zijn, daagt de moeder van Gloria opnieuw op om haar dochter op te halen...

De film is geschreven door maar liefst zeven verschillende schrijvers. Regisseur Hugo Gélin is deels verantwoordelijk voor de dialogen. Het oorspronkelijke scenario is van Eugenio Derbez.

Een filmticket kost €8,50.
Bent u "Vriend van het Filmhuis" dan krijgt u 2 euro korting en profiteert u van meer voordelen.

“Filmhuis Steenwijk start op 12 september. De eerste film “Demain tout Commence” wordt op dinsdag 12 september om 20.00 uur vertoond in het Dyka Vestzaktheater, van Rabo Theater De Meenthe.”