De Meenthe gaat naar buiten!

Rabo Theater De Meenthe organiseert in de zomervakantie het evenement: Live in het park.  Maar liefst acht verschillende bands, bekend van De Meenthe en de balkonconcerten van ’t Veerhuys, staan op het programma. Dit maal vertonen zij hun kunsten vanaf de muziekkoepel in park Rams Woerthe. De aftrap wordt gedaan door Lemonade op zaterdag 11 juli. De frisse en fruitige ervaring, wanneer je een flinke slok neemt op een zonnige dag. Dat is het gevoel wat Lemonade uit Steenwijk jou brengt. De allround coverband die, met een afwisselend repertoire, van elk feest een onvergetelijke avond maakt.  

Vervolgens vinden de optredens plaats op woensdagavond, de dagen waarop ook de Vestingfeesten in Steenwijk zijn. De finale is op zaterdag 12 september, tijdens Kopje Cultuur.
Kaarten zijn gratis, maar moeten wel gereserveerd worden. Reserveer via www.demeenthe.nl. Alleen de kaarten van Lemonade zijn nu te reserveren. Voor de rest van het programma houd de site, social media en krant in de gaten. Aanvang van ‘Live in het park’ is 21.00 uur en de bar is geopend op locatie. Dus kom natuur en muziek snuiven!

 

“De Meenthe gaat naar buiten: live in het park!”