Bewaar je ticket!

Beste theaterbezoeker,  

We leven in een onwerkelijke tijd. Prachtige toneelstukken, premières, voorstellingen, concerten, festivals, en ga zo maar door zijn geannuleerd. De Meenthe is nu drie weken dicht. Dat is voor ons en de hele sector een zware klap.  

Wij willen u allereerst hartelijk danken voor uw geduld in de afwikkeling rondom de verplaatste voorstellingen en brengen u middels dit schrijven op de hoogte van de nieuwe ticketregeling die is opgesteld in samenspraak met verschillende brancheorganisaties in de culturele sector, het ministerie van OCW, het ministerie van Economische Zaken en de Autoriteit Consument & Markt.  

In deze bijzondere situatie hebben wij allereerst gekeken naar een mogelijkheid om de voorstelling te verplaatsen. In de gevallen waar dit is gelukt hebben wij u reeds op de hoogte gebracht van de nieuwe datum. 

U kunt op de nieuwe datum de voorstelling bijwonen met het door u gekochte ticket. Indien u een arrangement had geboekt, verplaatst dit mee naar de nieuwe datum.  

Wanneer het niet lukt de voorstelling te verplaatsen of als u niet kunt op de vervangende datum, bieden wij u de volgende optie: 

Wij zetten de waarde van uw kaartjes om in een voucher. Hiermee helpt u de economische klap van de effecten in de culturele sector op te vangen. Hierdoor kan er weer volop gewerkt worden aan nieuwe evenementen in de toekomst. Deze voucher is een jaar geldig. Zo heeft u nog iets moois in het vooruitzicht! Alle informatie omtrent deze regeling vindt u op www.bewaarjeticket.nl  

Wij hopen u binnenkort weer live In De Meenthe te verwelkomen! 

“Bewaar je ticket, geniet later”