steenfoute party Wipneus en Pim en de anita's in de Meenthe Steenwijk
steenfoute party Wipneus en Pim en de anita's in de Meenthe Steenwijk steenfoute party Wipneus en Pim en de anita's in de Meenthe Steenwijk steenfoute party Wipneus en Pim en de anita's in de Meenthe Steenwijk steenfoute party Wipneus en Pim en de anita's in de Meenthe Steenwijk steenfoute party Wipneus en Pim en de anita's in de Meenthe Steenwijk

Steenfoute Party 2021

za 27 mrt

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ - duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt : een positieve energie - boost!

De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongenstegen-de-meisjes’ competities, leuke ‘give-aways’, fantastische prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke gelegenheid het zelfde resultaat op: een ‘Topfeest’ waar het publiek altijd de grote winnaar is.

De variatie en het tempo van de Wipneus & Pim shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Paul Elstak ,dan door naar Guus Meeuwis en dan van Robin Thicke naar Queen. En dit alles verpakt in een constante interactie met het publiek!

Vanuit het verleden zijn de legendarische optredens op Parkpop (met ome Willem), Pinkpop en Lowlands bekend. Een greep uit meer recentere successen: de Ziggodome (538 XXL , 12,5 jaar Evers Staat Op), de Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea, de Amstel Curacao Race, KL Marathon Curacao en bv Back at Sea. Wipneus & Pim een onovertroffen feest!

Early bird € 10,00