Frans Santing Vechtsportgala

za 27 feb € 25,00 Vanaf:

De vonken gaan er vanaf spatten. Het jaarlijkse vechtsportgala, oftewel ‘The Battle under the Tower’, is zaterdagavond 27 februari in De Meenthe! Er staan 28 partijen op het programma. Het gaat om kickboksen, Muay Thai, MMA, K1 en gewoon boksen’. De eerste  partij start om 19.00 uur.

Uiteraard wordt er weer gevochten in de geest van wijlen vechtsportgoeroe Frans Santing. Het grote nieuws dit jaar is misschien wel dat er weer lokale vechters in de ring verschijnen. Dat werd zeker door het thuispubliek toch wel gemist.

Het gaat om leden van Kickboxing Steenwijk, de sportschool van Albert Mol en Marja Vonk. ‘Ik ben daar super blij mee’, zegt Lubbelinkhof. Marja Vonk, voormalig tweevoudig Nederlands kampioene en Europees kampioene, merkt op dat er zes vechters van de kickboksschool in de ring zullen verschijnen. ‘Umer Mohammed (klasse tot 60 kilo), Jelke Wagenaar (klasse tot 66 kilo), Danny van de Veen (klasse tot 72 kilo), Marcel Merkus (klasse tot 82 kilo), Ghulamhadi Momand (klasse tot 73 kilogram) en Sherkhan Momand (klasse tot 68 kilo) zijn in Steenwijk van de partij.’

► Regular voorverkoop ◄
Tribunekaarten: €25,-

► Aan de deur ◄
Tribunekaarten: € 30,-
 

⭐️ INFO ⭐️
Datum: 27 Februari 2016
Tijd: zaal open vanaf 18:00 uur

⭐️ CONTACT ⭐️
Facebook: Vechtsportgala Steenwijk
Mail: info@vechtsportgalasteenwijk
Telefoon: 0630420617

Vanaf € 25,00 Kaarten bestellen