40UP

za 30 mrt € 15,00 Vanaf:

40UP is het dansfeest waar je als veertigplusser lekker met leeftijdsgenoten kunt dansen. Een unieke avond met herkenbare muziek gemixt met videobeelden. Een ongedwongen sfeer, om samen met leeftijdsgenoten ouderwets uit je dak kan gaan op de grootste hits van toen en nu. Met meer dan 60 feesten per jaar is 40UP, bedacht door tv-producent Harry de Winter, een absolute hit onder de veertigplussers.

De DJ's Wipneus & Pim staan garant voor een onovertroffen feest. Al ruim een decennium lang zetten zij het publiek op muzikale wijze in het zonnetje.
De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ - duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt : een positieve energie - boost! De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongenstegen- de-meisjes’ competities, leuke ‘give-aways’, fantastische
prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke gelegenheid het zelfde resultaat op: een ‘Topfeest’ waar het publiek altijd de grote winnaar is.

Vanaf € 15,00 Kaarten bestellen