Arrangementen

Vip-arrangement 
U bent de vip van de avond. Wij hebben voor u een speciale tafel gereserveerd waar u wordt ontvangen met een fijne kop koffie en een huisgemaakte lekkernij. Deze tafel is ook in de pauze en na afloop van de voorstelling voor u gereserveerd. De bestelde drankjes staan voor u klaar zodat u niet hoeft te wachten bij de bar. U besluit de avond met een drankje en bittergarnituur. Kortom, een compleet ontzorgde avond uit! 

€ 9,95 p.p., (exclusief de entree van de voorstelling). Meer info & Arrangement boeken

 

Speciaal Arrangement 
Met het Speciaal-arrangement maakt u uw theaterbezoek nog completer met heerlijk eten en drinken. De hele avond ontbreekt het u en uw gasten aan niets. U heeft de gehele avond een eigen tafel tot uw beschikking. U wordt ontvangen in het Theaterrestaurant met een amuse en welkomstdrankje. Waarna u kunt genieten van een 3-gangen diner met twee drankjes. Ook is een pauzedrankje inbegrepen. En u sluit de avond af met een drankje en bittergarnituur. Een complete, culinaire avond uit! 

€ 39,50 p.p. (exclusief de entree van de voorstelling). Meer info & Arrangement boeken

 

Kinderarrangement
Bij kind- & jeugdvoorstellingen kunt u een speciaal kinderarrangement reserveren.
Voor de voorstelling krijgt uw kind een glas limonade en wat lekkers. Na de voorstelling staat er een patatje met limonade en een verrassingsijsje klaar.

 

€ 5,00 p.p. (exclusief de entree van de voorstelling). Meer info & Arrangement boeken

 

 

>> Reserveren kan via ook 0521-514004 of stuur een mail naar info@demeenthe.nl <<