“De start van de kaartverkoop is woensdag 13 mei om 13.30 uur. Het programma is vanaf woensdag 29 april zichtbaar op de website.”
Lees meer Alle nieuwsberichten
“Word Vriend van De Meenthe en maak gebruik van de speciale voordelen zoals de vriendenvoorverkoop die 29 april start”
Lees meer Alle nieuwsberichten
“Vier het Leven: Speciaal voor mensen die graag naar het theater willen, maar liever niet alleen willen.”
Lees meer Alle nieuwsberichten
“De Meenthe is gesloten op dinsdag 5 mei, donderdag 14 mei en maandag 25 mei. Tot 1 juli zijn de kassaopeningstijden: 9.30-12.30u en 13.30-16.30u.”
Lees meer Alle nieuwsberichten
Nu in ons theater Bekijk alle voorstellingen

Rabo Theater De Meenthe

Rabo Theater De Meenthe is het theater van Steenwijk, met een breed aanbod van voorstellingen. Ook voor zaalverhuur van vergaderingen, sportevenementen, bedrijfsfeesten en lezingen.

Gezellige avond uit

Bij Rabo Theater De Meenthe kunt u kiezen uit een breed scala aan voorstellingen: van cabaret, dans, kind & jeugd, klassiek, regionaal, musical, muziek tot show & amusement en toneel. In Theaterrestaurant Souffleur kunt u terecht voor een informele borrel of een heerlijk theaterdiner. Kortom: alles onder één dak voor een compleet verzorgde avond uit.

Catering en zaalverhuur

Ook voor zaalverhuur en catering bent u bij De Meenthe aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse zalen, waaronder de sfeervolle Theaterzaal, het kleinere en gemoedelijke Vestzaktheater, de Evenementenhal, een sporthal, een balletzaal en diverse vergaderruimten. Wij denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken.